Izveštaj vlade SAD: Deca migranti razdvojena od roditelja pretrpela traumu

Izvor: Danas, 05.Sep.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj vlade SAD: Deca migranti razdvojena od roditelja pretrpela traumu

Deca migranti koja su razdvojena od roditelja na američko-meksičkoj granici prošle godine pretrpela su post-traumatski stres i druge ozbiljne mentalne probleme, navodi se u izveštaju ministarstva zdravlja. Članak Izveštaj vlade SAD: Deca migranti razdvojena od roditelja pretrpela traumu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vasiljević: Ne vidim razlog da REM ne objavi izveštaj

Izvor: Danas, 05.Sep.2019

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, u pisanom odgovoru CINS-u kaže da ne vidi nijedan razlog zašto REM ne bi objavio izveštaj o nadzoru medija tokom predizborne kampanje 2016. godine. Članak Vasiljević: Ne vidim razlog da REM ne objavi izveštaj se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.