Izveštaj o ubistvu Jelene Marjanović: Ubica pevačice ostavio još nešto na nasipu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2017, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj o ubistvu Jelene Marjanović: Ubica pevačice ostavio još nešto na nasipu!

Ubistvo koje je uzdrmalo Srbiju

Kako se nezvanično saznaje, osoba koja je ubila Jelenu Marjanović ostavila je u blizini kanala, gde ju je usmrtila, otisak patike ili cipele. Ovaj podatak naznačen je i u spisima koje je policija dostavila Tužilaštvu. Specifičan trag na obući, međutim, do dana današnjeg nije doveo do pronalaženja vlasnika.

Istražitelji sumnjaju da je zločinac možda uništio obuću koja je bila krvava i blatnjava.

Nezvanično, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obe strane kanala, gde je nađeno njeno telo, na lišću i travi bilo je tragova prskanja krvi, što je veštake i forenzičare navelo na zaključak da je to mesto zločina.

- Jelenina majica u kojoj je trčala bila je natopljena krvlju - tvrdi jedan od izvora, dodajući kako je najmanje 10 sati provela u vodi, kao i to da je njena čarapa bila blatnjava, atragovi blata bili su i na glavi.

Veštačenjem je utvrđeno i da je Zoran imao blato na pantalonama, ali ne i krv.

Posebna enigma koju treba da reši Tužilaštvo to je činjenica da je na telu ubijene pevačice nađen nepoznat DNK.

Utvrđeno je da je muški, ali i da ne pripada nijednom članu porodice Marjanović. Vlasnik ovog biološkog traga, izolovanog na donjoj trenerci pevačice i na njenoj ruci, nije identifikovan do danas.

- Prema do sad rekonstruisanim događajima, Jelena se do poslednjeg trenutka borila za život - tvrdi sagovornik.

Vučena je 30-ak metara. Smatra se da je prvo udarena u nogu i da je potom pala, onda je vukao za kosu, i tada joj je spala gumica kojom ju je vezala. Posle nekoliko metara ispao joj je telefon iz džepa.

- Utvrđeno je da je Jelena vučena do kanala, ali i da je uspela da se trgne i pobegne na drugu stranu, gde joj je spala patika. Zločinac ju je tad uhvatio za donji deo trenereke, a drugom je udario tupim predmetom u glavu. Tu joj je zadao još osam udaraca. Lobanja joj je puka na nekoliko mesta, a udarena je ukupno 9 puta - rekao je izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.