Izrael protestovao jer je jordanska ministarka gazila po slici izraelske zastave

Izvor: Danas, 31.Dec.2018, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael protestovao jer je jordanska ministarka gazila po slici izraelske zastave

Izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova je danas saopštilo da je Ambasada Izraela u Jordanu oštro osudila kraljevinu zbog fotografije jordanske ministarke na kojoj se vidi kako gazi po zastavi Izraela. Članak Izrael protestovao jer je jordanska ministarka gazila po slici izraelske zastave se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

BBC se žali Rusiji zbog curenja informacija o zaposlenima

Izvor: Danas, 31.Dec.2018

Getty ImagesNa listi su podaci 44 BBC reportera BBC je i zvanično uložio žalbu ruskom ministarstvu spoljnih poslova, nakon što je lista sa ličnim podacima zaposlenih u ruskoj redakciji BBC-ja objavljena na internetu. Puna imena i fotografije 44 novinara na društvene mreže je postavila grupa „Za...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.