Izmenjen saobraćaj zbog kvara u Kraljice Natalije

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjen saobraćaj zbog kvara u Kraljice Natalije

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije trenutno obavljaju radove na popravci vodovodnih cevi u Ulici kraljice Natalije a očekuje se da će radovi biti završeni do 15 časova, nakon čega se očekuje i normalizacija autobuskog saobraćaja

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Kako je rečeno agenciji Beta u vodovodu, kvar se dogodio u Ulici kraljice Natalije između broja 58 i 60 a očekuje se da će radovi biti obavljeni do 15 časova.

U dispečerskom centru Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saobraćajnog preduzeća (GSP) iz Beograda naveli su da je vodovodna i zatim i toplovodna cev u toj ulici pukla još u subotu, 8. decembra, i da od tada linije gradskog prevoza 52, 53, 56 i 56L ne saobraćaju do Zelenog venca.

Kako su rekli u GSP, te linije će biti vraćene na redovnu trasu čim ekipe vodovoda budu obavile radove u Ulice kraljice Natalije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.