Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2022, 09:26

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, od petlje "Mostar" do aerodroma "Nikola Tesla", u smeru ka Šidu, od sutra do 29. juna u periodu od 22 do 3 časova, najavljeni su radovi na postavljanju državnih zastavica.

U periodu od 30. juna do 1. jula od 22 do 3 časova najavljeni su radovi na uklanjanju državnih zastavica na istoj deonici.

Radovi će se izvoditi u pokretu i za saobraćaj će biti privremeno zatvorena preticajna saobraćajna traka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na auto-putu E-75, kod petlje Horgoš-Subotica-SEVER, u smeru granični prelaz Horgoš-Novi Sad, najavljeni su radovi na rehabilitaciji kolovaza.

Saobraćaj će biti preusmeren u kolovoznu traku smera Novi Sad-granični prelaz Horgoš i to preticajnom trakom prema Novom Sadu.

Predviđeno trajanje radova je do sredine jula.

Na deonici Mustapić - Turija, do 31. oktobra planirani su radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici puta Brnjica - Dobra, do 30. novembra najavljeni su radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Putevi Srbije su saopštavaju da su, na deonici puta Žabari - Bošnjak, u zoni naselja Četereže, do 31. avgusta, najavljeni radovi na sanaciji oštećenja, uz naizmenično propuštanjem vozila, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.