Iživljavao se nad njom dve godine, sve mi je rekla Ispovest bake čija je unuka (13) prijavila očuha za silovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Iživljavao se nad njom dve godine, sve mi je rekla" Ispovest bake čija je unuka (13) prijavila očuha za silovanje

Devojčica je pobegla od kuće u ponedeljak i to nakon što je u policiji dala izjavu i optužila očuha za zlostavljanje.

- Moja unuka je došla i rekla nam da je prijavila očuha da ju je zlostavljao i sve nam ispričala - kaže baka trinaestogodišnje J. S.

Devojčicin očuh J. V. (39) iz Kisača uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao devojčicu.

- Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo silovanja na štetu maloletne J. S. Javni tužilac je sudiji Višeg suda u Novom Sadu podneo predlog za određivanje pritvora osumnjičenom zbog mogućnosti uticaja na svedoke i oštećenu kao i zbog mogućnosti ponavljanja dela – rečeno je u tužilaštvu.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je u policiji navodno priznao krivično delo.

Nakon toga je odbila da se vrati kući kod majke M. V. (48) i trenutno se nalazi kod bake koja očajno priča da se J. V. skoro dve godine iživljavao nad njenom unukom.

- Unuka mi je dobro, koliko dobro može biti s obzirom na okolnosti. Fizički se oseća dobro, jer nema vidljivih povreda, ali se ja najviše plašim toga kako će se sa tim monstruoznim činom psihički nositi tokom života. Šta je ona dete bogu zgrešila da joj se tako nešto desi i zašto sam ja morala da doživim takve strahote – pita se neutešna baka.

Baka se nada da će očuh devojčice biti propisno kažnjen.

- Taj monstrum i psihopata se doselio kod moje ćerke i unuke pre nešto više od četiri godine. Nismo bili u dobrim odnosima i to je rezultiralo time da porodica više nije razgovarala. Unuka nas je posećivala i prvo ništa nismo primećivali, ali nam je u poslednje vreme bila nešto sumnjiva. Došla je u ponedeljak i rekla nam da je prijavila očuha da ju je zlostavljao i sve nam ispričala – kaže sagovornica.

J. V. osumnjičen je za krivično delo silovanja iz člana 178 stav 4 Krivičnog zakonika, što znači da mu preti kazna zatvora od najmanje 10 godina.

BONUS VIDEO: JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.