Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorelo potkrovlje i krov kuće u Gornjoj Studeni kraj Niša

U požaru koji je prijavljen sinoć izgoreli su krov i potkrovlje kuće u Gornjoj Studeni kraj Niša, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Kako je agenciji Beta rečeno danas iz Policijske uprave u Nišu, u požaru nije bilo povređenih, ali je načinjena veća materijalna šteta, izgoreo je krov i sitan kućni inventar u potkrovlju.

U policiji su kazali da su vatrogasci uspeli da vrlo brzo po prijavi ugase požar tako da vatra nije zahvatila celu kuću ni susedne objekte.

Uzrok požara se utvrđuje, a za sada se sumnja da su uzrok neispravne električne instalacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Gornjoj Studeni izgoreo krov i deo kuće, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2019

Krov i deo kuće goreli su sinoć u selu Gornja Studena kraj Niša, a u policiji kažu da niko nije povređen. Vatrogasci su skoro 3 sata gasili vatru, dodaju, a zasad se ne zna uzrok požara...Niškoj policiji je sinoć oko 21:30 prijavljeno da gori krov kuće u Gornjoj Studeni, a vatrogasci su odmah...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.