Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2021, 17:03

Izetbegović: Političari iz RS će se sudariti sa međunarodnim i institucijama BiH

SARAJEVO - Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović je, upitan šta očekuje od novog visokog predstavnika Kristijana Šmita te da li očekuje da bi smjenama nekih političara iz srpskog naroda mogao doprinijeti deblokadi procesa u BiH, izjavio kako misli da u prvih mjesec dana neće biti ništa posebno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izetbegović: Časnim ljudima u srpskom korpusu Inzko olakšao život

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Avg.2021

Predsjedništvo Stranke demokratske akcije (SDA) je na sjednici 2. augusta donijelo 18 zaključaka koji se odnose na aktualne političku situaciju u Bosni i Hercegovini (BiH), na reakcije iz bh. entiteta Republika Srpska (RS) zbog odluke Valentina Inzka da nematne dopune Krivičnog zakona za zabranu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.