Izdvojilo se pet evropskih kandidata za novog šefa MMF-a

Izvor: Danas, 27.Jul.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdvojilo se pet evropskih kandidata za novog šefa MMF-a

Pet evropskih kandidata izdvojilo se kao izgledno za novog generalnog direktora Međunarodnog monetarnog fonda, umesto Kristin Lagard koja prelazi na čelo Evropske centralne banke, saopštilo je Ministarstvo finansija Francuske. Članak Izdvojilo se pet evropskih kandidata za novog šefa MMF-a se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko su pet evropskih kandidata za novog šefa MMF-a

Izvor: B92, 27.Jul.2019

Pariz -- Izdvojilo se pet kandidata za novog direktora Međunarodnog monetarnog fonda, umesto Kristin Lagard koja prelazi na čelo Evropske centralne banke...Među kandidatima su ministri finansija Španije i Portugalije, Nadia Kalvino i Mario Senteno, zatim njegov prethodnik na čelu Evrogrupe Holanđanin...

Nastavak na B92...

Polusatno zadržavanje na naplatnoj stanici Stara Pazova, na ostalim bez zadržavanja

Izvor: Danas, 27.Jul.2019

Trenutno zadržavanje na naplatnoj stanici Stara Pazova je do 30 minuta, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije. Članak Polusatno zadržavanje na naplatnoj stanici Stara Pazova, na ostalim bez zadržavanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.