Izbegavati vožnju u najtoplijim delovima dana; Radovi na auto-putu u zoni Surčinske petlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2020, 08:12

Izbegavati vožnju u najtoplijim delovima dana; Radovi na auto-putu u zoni Surčinske petlje

Meteorolozi za danas predviđaju pravo letnje vreme, sa visokim temperaturama koje će dostići 36 stepeni, pa iz Auto-moto saveza Srbije savetuju vozačima da izbegavaju vožnju u najtoplijem delu dana.

Vikend je pa se očekuje veći broj vozila na frekventnijim putnim pravcima i pojedinim graničnim prelazima, a moguće je i povremeno formiranje kolona i na nekim naplatnim rampama.

Dodatnom pojačanju saobraćaja doprinosi i prolazak stranih državljana koji na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ka zapadnoj Evropi prolaze i kroz našu zemlju.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Radovi na auto-putu u zoni Surčinske petlje

Na auto-putu E-75, u zoni Surčinske petlje, danas od 07.00 do 19.00 časova, radovi na zameni oštećenih dilatacija.

Radovi će se izvoditi u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-75, Vrčin-Mali Požarevac, u toku su radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, u smeru Niš - Beograd, za saobraćaj su zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija zaustavnom i preticajnom saobraćajnom trakom iz suprotnog smera Beograd - Niš.

Iz smera Beograd - Niš, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Kneževići - Bela Zemlja - Užice u naseljenom mestu Bela Zemlja radovi uz naizmenično propuštanje vozila. Radovi se izvode svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7.00 do 16.00 časova, subotom od 7.00 do 15.00 časova. Nedeljom se radovi ne izvode.

Pakovraće (Markovica) - Užice, radovi na pojačanom održavanju, do 1. septembra.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75, petlja "Niš jug" - petlja "Merošina" - radovi na sanaciji kolovoza do 21. septembra. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Niš - Leskovac, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Izbegavati vožnju u najtoplijim delovima dana

Izvor: Blic, 29.Avg.2020

Meteorolozi za danas predviđaju pravo letnje vreme, sa visokim temperaturama koje će dostići 36 stepeni, pa iz Auto-moto saveza Srbije savetuju vozačima da izbegavaju vožnju u najtoplijem delu dana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.