Izazvao potres u Atini: Hristodopulos prešao iz AEK-a u Olimpijakos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izazvao potres u Atini: Hristodopulos prešao iz AEK-a u Olimpijakos

Grčki fudbaler Lazaros Hristodopulos postao je prvi igrač koji će nositi dresove četiri najveća kluba u toj zemlji, nakon što je kao kapiten atinskog AEK-a odlučio da pređe u Olimpijakos.

Hristodopulos je bio jedan od tvoraca senzacionalnog osvajanja titule šampiona Grčke sa AEK-om, ali je odbio da produži ugovor i bez obeštećenja otišao je u redove rivala iz Pireja.

Uprava i navijači "žuto-crnih" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesecima su vršili pritisak na iskusnog 31-godišnjeg vezistu koji je na kraju sezone, posle AEK-ove titule nakon 24 godine, odlučio da prihvati ponudu Olimpijakosa sa godišnjom platom od 600.000 evra.

Takvim potezom postao je prvi fudbaler koji je igrao za četiri najveća grčka kluba, iz PAOK-a je prešao u Panatinaikos, a onda i iz AEK-a u najtrofejniji klub u zemlji.

Tokom karijere nastupao je i u italijanskoj Seriji A za Bolonju, Sampdoriju i Veronu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Trese se Atina: Kapiten AEK-a prešao u Olimpijakos

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2018

Kapiten AEK-a Lazaros Hristodopulos napustio je klub i prešao u Olimpijakos sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor Uprava AEK-a mesecima je pokušala da nagovori kapitena da produži ugovor, ali je sve bilo uzalud, odbio ih i u redove crveno-belih otišao kao slobodan igrač. On je tako postao prvi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.