Iz zezanja sam sa devojkom uradio DNK test, a onda otkrio MONSTRUOZNU PORODIČNU TAJNU: Zbog nje me je devojka ODMAH OSTAVILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 19:24

Iz zezanja sam sa devojkom uradio DNK test, a onda otkrio MONSTRUOZNU PORODIČNU TAJNU: Zbog nje me je devojka ODMAH OSTAVILA

Sve je počelo iz šale, ali se na kraju otrkila frapantna istina o porodici.

Iz zezanja je poručio test na internetu, a ono što je saznao upropastilo mu je život. - Pre nekih mesec dana smo moja devojka i ja iz zezanja rešili da uradimo DNK test koji smo naručili na internetu.

Sve je trebalo da bude šala, ali rezultat je bio takav da me je ostavila - kaže ovaj momak na Reditu. Naime, kako je pokazao ovaj test, momak u svom porodičnom stablu ima serijskog ubicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo je bilo neprijatno iznenađenje za oboje, pa se momak raspitao kod porodice da li su znali za to.

Ispostavilo se da je većina znala i da su krili tu porodičnu tajnu od njega. Njegova devojka nije mogla da se nosi sa tim šokantnim saznanjem. - Mislio sam da će je uznemirenost vremenom proći, ali nije mogla da pređe preko toga - kaže momak, dodajući da ga je devojka ostavila. - Raskinula je sa mnom jer nije mogla da podnese činjenicu da sam u srodstvu sa serijskim ubicom.

Rekla mi je da me i dalje voli, ali da na mene gleda drugim očima sada kada zna da sam u krvnom srodstvu sa takvim monstrumom - rekao je ovaj forumaš, usput pitajući za savet kako da ponovo vrati devojku. Međutim, većina forumaša posavetovala ga je da od cele priče digne ruke. - Ili je jedva čekala izgovor da te ostavi ili je naprosto kreten. U svakom slučaju, bolje ti je bez nje - poručili su mu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.