Iz poplavljenih objekata u Beogradu spaseno 12 osoba

Izvor: Danas, 23.Jun.2019, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz poplavljenih objekata u Beogradu spaseno 12 osoba

Zbog posledica obilnih kišnih padavina, koje su u popodnevnim časovima zahvatile teritoriju grada Beograda, pripadnici  Sektora za vanredne situacije intervenisali su 37 puta i iz poplavljenih objekata spaseno je ukupno 12 osoba. Članak Iz poplavljenih objekata u Beogradu spaseno 12 osoba se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd pod vodom: Iz poplavljenih objekata spaseno 12 osoba, vatrogasci i dalje na terenu

Izvor: B92, 23.Jun.2019

Beograd -- Zbog posledica obilnih padavina, koje su u popodnevnim časovima zahvatile teritoriju Beograda, pripadnici Sektora za vanredne situacije intervenisali su 37 puta..Iz poplavljenih objekata spaseno je ukupno 12 osoba, saopštio je večeras načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić...Najvećih...

Nastavak na B92...

Inovacije u studijama doprinele većoj potražnji za Mašinskim fakultetom

Izvor: Danas, 24.Jun.2019, 13:01

Za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija za školsku 2019/2020. godinu na Mašinskom fakultetu u Beogradu, prijavilo se ukupno 1.113 budućih brucoša. Članak Inovacije u studijama doprinele većoj potražnji za Mašinskim fakultetom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.