Iz Haga u Prištinu poslato na desetine poziva

Izvor: B92, 19.Sep.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Haga u Prištinu poslato na desetine poziva

Priština -- Tužioci Specijalnog suda u Hagu su poslali na desetine poziva za saslušanje bivšim borcima takozvane OVK.

Međutim, još nema informacija ko ih je od njih dobio, potvrdio je lider veterana takozvane OVK Hisni Gucati.

U međuvremenu je potvrđeno da se sa ispitivanja iz Haga vratio lider Demokratske partije Kosova i bivši gradonačelnik Kline Sokolj Bašota, prenosi prištinska Gazeta ekspres.

Mediji prenose da je Bašota rekao da mu je ponuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sporazum koji bi bio povoljan za njega lično, ali bi štetio procesu koji se vodi protiv takozvane OVK.

"Bio sam u Hagu gde sam ispitivan u svojstvu osumnjičcenog i odgovarao na pitanja koja su mi išla u korist", izjavio je po povratku na aerodromu u Prištini, a prenosi KoSSev.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hag poslao nove pozive za saslušanje tzv. OVK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2019

Tužioci Specijalnog suda u Hagu su poslali na desetine poziva za saslušanje bivšim borcima takozvane OVK, ali još nema informacija ko ih je od njih dobio, potvrdio je lider veterana takozvane OVK Hisni Gucati...U međuvremenu je potvrđeno da se sa ispitivanja iz Haga vratio lider Demokratske partije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.