Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivona Vučković iz Bileće nova Miss Republike Srpske

Ivona Vučković iz Bileće okitila se lentom najljepše u takmičenju za Miss RS koje je u četvrtak naveče održano u Bijeljini.

Pored nje titulu Mis interneta ponijela je Kristina Karišik iz Nevesinja. U konkurenciji od 20 djevojaka koje su se borile za titulu najljepše, u uži izbor i finale izbora za Miss BiH 2017 za Mis svijeta plasiralo se 12 djevojaka.

Anja Čivčić, Tamara Trkulja,Leontina Rosić, Ilinka Jovanović, Anđela Suvajac, Daliborka Popović, Stana >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Petrović, Irina Kovačević, Žaklina Vilotić, Jovana Milašinović, su takođe pored njih dvije ušle u finale izbora za Miss BiH.

Takmičenje je održano u bijeljinskom hotelu "Drina".

Mnogobrojnoj publici takmičarke su se predstavile noseći modele brendova "Shooter" i "Timeout", kao i u večernjim haljinama "Iskra Atelier" iz Bijeljine. U revijalnom dijelu programa nastupila je profesor violine Nikoleta Pavlović, kao i mali manekeni Škole manekena "ABC models" iz Bijeljine.

Djevojke su prethodno nekoliko dana boravile u Bijeljini na pripremama, a finalistkinje koje su izabrane na pripreme idu u Tursku, u Antaliju, nakon čega slijedi izor za Mis BiH koji će biti održan 1.oktobra.

(BN, Foto: Instagram/_ivonicaa_)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.