U Srbiji dato 1.501.917 doza vakcine protiv koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 10:15

U Srbiji dato 1.501.917 doza vakcine protiv koronavirusa

U Srbiji je, prema poslednjim podacima vlade, do sada dato 1.501.917 doza vakcine protiv koronavirusa, a 530.863 osobe su dobile i drugu dozu vakcine.

Kada je reč o broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je na šestom mestu u svetu - posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije i SAD.

Prema broju vakcinacija na milion stanovnika Srbija je druga u Evropi, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Velike Britanije.

Kada je reč o broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine na milion stanovnika, Srbija je prva u Evropi i četvrta u svetu, posle Izraela, Sejšela i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika, a slede Mađarska, Slovenija, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Albanija i Crna Gora.

Srbija je na prvom mestu u regionu i prema broju građana koji su primili drugu dozu vakcine na milion stanovnika.

Prema ukupnom broju vakcinacija i revakcinacija, Srbija je druga u regionu, posle Rumunije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA DANAS PREŠLA "MAGIČAN" BROJ VAKCINISANIH: Prvi u Evropi, da li smo na pragu kolektivnog imuniteta?

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021

Srbija je, prema poslednjih podacima Vlade, prešla 1.5 milion vakinisanih protiv korone..U Srbiji je, prema poslednjim podacima vlade, do sada dato 1.501.917 doza vakcine protiv korona virusa, a 530.863 osobe su dobile i drugu dozu vakcine...Kada je reč o broju vakcinacija na million stanovnika, Srbija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.