Ivanić: Jako poštujem Vučića, ali ako ima dokaze neka ih objavi pre izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić: Jako poštujem Vučića, ali ako ima dokaze neka ih objavi pre izbora

Priča o špijunima, prisluškivanju i uplitanju stranaca u izbore u Bosni i Hercegovini je izmišljena i Dodik laže, ako ima dokaza neka hapsi, ako ne onda je on saučesnik, izjavio je srpski član Predsedništva BiH i kandidat "Saveza za promene" na tu funkciju Mladen Ivanić za RTV.

Osvrćući se na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je pre par dana rekao da će izneti dokaze o stranom uticaju u BiH i "da je dovoljan samo jedan da pokaže kako bi se videlo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su neki radili", Ivanić je, u emisiji "Pravi ugao RTV-a", rekao, da takve dokaze, ako postoje, treba objaviti pre izbora.

"Predsednika Vučića jako uvažavam, ali ako postoje dokazi o stranom uticaju, onda to treba reći pre izbora", rekao je Ivanić.

Predsednik Vučić je, da podsetimo, pre dva dana izjavio da dokazi koje će on izneti neće ni biti neko iznenađenje, jer svi to znaju "samo se prave naivni" i da će samo pokazati šta su neki radili "po imenu i prezimenu i ništa više".

"Ako budem imao priliku da ga sretnem jednog dana, (Ivanića) njemu ću u lice reći, ali ću svakako javno reći šta mislim o svemu tome po okončanju izbora", rekao je predsednik Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.