Ivan (31) tražio da ode do toaleta pa pobegao iz hrvatskog zatvora! Uključen ALARM, POTERA TRAJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan (31) tražio da ode do toaleta pa pobegao iz hrvatskog zatvora! Uključen ALARM, POTERA TRAJE!

Zatvorenik Ivan Đorđević, državljanin Srbije, ima u našoj zemlji prebivalište gde i živi njegova porodica.

Državljanin Srbije Ivan Đorđević (31), koji je bio u hrvatskom zatvoru Remetinac, pobegao je u nedelju nakon što su ga policajci odveli u bolnicu.

Tamo je tražio da ode do toaleta, a onda mu se gubi svaki trag.

U nedelju ujutro u zagrebačkom zatvoru Remetinec pritvorenik je obavestio pravosudne policajce da je nešto progutao.

Sledeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proceduru, oni su ga odvezli u bolnicu "Sestara milosrdnica" u Vinogradsku ulicu kako bi lekari utvrdili da li je zaista nešto progutao i da li je to opasno po njegovo zdravlje.

Čovek je tada, kako se nezvanično saznaje, zatražio da ga puste u toalet. Oni su mu to dopustili, ali kad se nakon vremena nije pojavljivao, shvatili su da im je pobegao.

On je bio nepravosnažno osuđen na četiri godine zatvora zbog krijumčarenja ljudi, a pritvor mu je određen rešenjem Opštinskog suda u Novom Zagrebu broj K-418/2019.

Krajem oktobra donesena je presuda na temelju priznanja po kojoj je priznao krivicu, ali nije prihvatio i sankciju od četiri godine zatvora i 21. novembra se žalio na presudu, a osim toga protiv istog okrivljenika vode se još postupci na Županijskim sudovima u Karlovcu i Velikoj Gorici.

Hrvatski mediji prenose da je u pitanju zatvorenik Ivan Đorđević, državljanin Srbije, a u našoj zemlji ima prebivalište i ovde mu živi porodica.

U svakom slučaju o njegovom bekstvu odmah su obavešteni i svi granični prelazi, a sad će se daljnom istragom ustanoviti da li je ono bilo planirano, ima li pomagača ili više njih, kao i da li je napustio Hrvatsku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.