Italijanski filmovi besplatno u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2009, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski filmovi besplatno u Beogradu

Festival italijanskog filma biće održan od 2. do 6. decembra u bioskopu "Takvud". Publika će imati priliku da vidi devet filmova novije produkcije.

Na programu su "Kosmonaut", "Sputnik 5", "Buntovnica sa Sicilije", "S druge strane mora", "Poslednji Pulčinela", "Za sve je kriv Juda", "Drugačiji od koga?", "U tvojim rukama" i "Đulija ne izlazi noću".

Sve projekcije su besplatne, a karte se mogu podići na blagajni "Takvuda".

Manifestacija se održava zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << upornosti Italijanske federacije kino klubova i Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu, saopštio je "Tuck".

Podršku festivalu dali su regija Fruli Venecija Đulija, kino-klub "Limijer" iz Trsta, i Univerzitet za strance iz Ređo di Kalabrije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Festival Italijanskog filma

Izvor: Popboks, 20.Nov.2009, 16:55

Od 2. do 6. decembra, u bioskopu Tuckwood Cineplex u Beogradu biće održan 8. Festival italijanskog filma. Na programu, u kom su jednako zastupljeni debitantski i priznati reditelji, naći će se devet naslova.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.