Italijan uhapšen na Batrovicma zbog pranja novca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 10:43

Italijan uhapšen na Batrovicma zbog pranja novca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Upravom granične policije i Upravom carina, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva – Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Sadu, uhapsili su italijanskog državljanina D.F.(1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pranje novca.

Policija je na Graničnom prelazu Batrovci u fabričkim šupljinama teretnog motornog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozila marke "iveko", bugarskih registarskih oznaka, koje je vozio osumnjičeni i njegovim ličnim stvarima pronašla novac u iznosu od 118.100 evra, koji, kako se sumnja, potiče iz kriminalne delatnosti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijan uhapšen na Batrovcima zbog pranja para, oduzeto mu skoro 120.000 evra

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2021

Italijanski državljanin D. F. (38) uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva - Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Sadu, a zbog sumnje da je prao pare...Policija je na Graničnom prelazu Batrovci u fabričkim šupljinama teretnog motornog vozila marke "iveko", bugarskih registarskih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.