Italija: Milanska skala vraća milione Saudijskoj Arabiji

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija: Milanska skala vraća milione Saudijskoj Arabiji

ReutersMilanska skala jedna je od najpoznatijih opera sveta Čuvena Milanska skala moraće da Saudijskoj Arabiji vrati više od tri miliona evra, nakon što je sporazum o finansiranju sa tom zemljom izazvao buru u javnosti. Prema tom sporazumu, saudijski ministar kulture bi zauzvrat imao mesto u upravnom odboru opere. Saudijska Arabija u oktobru 2018. se našla […] Članak Italija: Milanska skala vraća milione Saudijskoj Arabiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Italija: Milanska skala vraća milione Saudijskoj Arabiji

Izvor: B92, 19.Mar.2019

Čuvena Milanska skala obustavila je partnerstvo o finansiranju sa Saudijskom Arabijom, nakon burne reakcije javnosti...Čuvena Milanska skala moraće da Saudijskoj Arabiji vrati više od tri miliona evra, nakon što je sporazum o finansiranju sa tom zemljom izazvao buru u javnosti...Prema tom sporazumu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.