Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2021, 15:13

Ispovijest Banjalučanke koju je pokušao zapaliti nevjenčani suprug

"Kaže, sad ću te politi benzinom i zapaliti. Kad je on prolazio pored mene ja sam osjetila miris benzina ja sam se uspravila u jednom trenutku i on je mene samo pljusnuo, meni je benzin otišao u usta, na lice, po kosi", ispričala je Banjalučanka koju je pokušao zapaliti nevjenčani suprug.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Osetila sam miris benzina, a onda me je zapljusnuo": Jeziva ispovest Banjalučanke koju je nevenčani muž polio benzinom

Izvor: Blic, 16.Jun.2021

Kaže, sad ću te politi benzinom i zapaliti. Kad je on prolazio pored mene osetila sam miris benzina. Ja sam se uspravila u jednom trenutku i on je mene samo pljusnuo, benzin mi je otišao u usta, na lice, po kosi, ispričala je Banjalučanka T.P. koju je pokušao zapaliti nevenčani suprug.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.