Ispovest srpske prostitutke UZDRMALA JAVNU SCENU: Biznismen tražio da ga DAVIM TOKOM S*KSA, a ja sam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest srpske prostitutke UZDRMALA JAVNU SCENU: Biznismen tražio da ga DAVIM TOKOM S*KSA, a ja sam...

Voleo je da dominiram nad njim. Tražio je da ga davim jednom posebnom ogrlicom dok ne izgubi svest, kaže Mirela P. (26)

Otkako je sveta, ljudi su se snalazili da prežive na razne načine, pa je tako i ženski rod nudio svoje telo za hranu, zaštitu, preživljavanje...

U današnje vreme najstariji zanat nije izumro, čak naprotiv, prati ponudu i prilagođava se željama platežnih muškaraca. Većina devojaka na svetu, koje se bave tim zanatom ima gotovo istu priču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako i zašto su počele da prodaju telo.

Mirela P. (26) bez dlake na jeziku otkrila je detalje svog posla. Ona otkriva da su sada u trendu "domino dame" i da je mušterija od nje zahtevala da ga davi dok ne izgubi svest!

Ona navodi da je pokušavala da se bavi pristojnim poslom, ali da nije imala sreće.

-Pokušavala sam da radim druge poslove, ali nije išlo. Po završetku studija želela sam da nađem posao u struci i izađem iz ovog posla. Međutim, traženje posla u struci bilo je ravno traženju izgubljenog blaga, a od nečega je trebalo da se živi, u tom periodu i otac mi je preminuo, a on je privređivao i zarađivao kod kuće - otvara dušu Mirela, sa setom u očima i zagledana u daljinu.

Na sastanku se pojavila gotovo sramežljiva devojka, kestenjaste kose i zanosnih oblina, koje je pokušavala da sakrije, Kada je progovorila, videlo se da je obrazovana, kao i da ima južnjački akcenat.

Ispričala nam je da su joj klijenti biznismeni, bankari, privrednici, vlasnici jakih firmi, ali dešava se i da bude neko ko je iz sveta sporta - uglavnom fudbaleri.

Njene usluge traže oženjeni, razvedeni, samci...

- Odluka da se bavim ovim poslom nije došla odmah. U ovaj posao uvela me je moja tadašnja cimerka. Zajedno smo studirale, ali znala sam da se ona bavi ovim poslom. Dok sam studirala, radila sam u parfimeriji i u butiku, ali plata je bila mala. Često je kasnila, trebalo je platiti kiriju, račune, ispite, a na pomoć roditelja u unutrašnjosti nisam mogla stalno da se oslonim jer su slabo zarađivali. Kako je plata dosta kasnila, upitala sam šefa kada ću je dobiti, na šta se on nasmejao i rekao da mogu da zaradim i mali bonus ako budem dobra prema njemu. Odbila sam ga i taj razgovor prepričala cimerki, na šta mi je ona rekla da se sve vrti oko s*ksa. Mi imamo nešto što je muškarcima potrebno - u dahu se priseća Mirela i dodaje:

- Nismo puno pričale o tome, ali me je jednog dana upitala da li bih išla sa njom. U pitanju su bili njeni stalni klijenti. Nisam odmah pristala, ali kako mi je bio potreban novac, pomislila sam: "Šta me briga, idem jedno veče, zaradiću 500 evra." Otišli smo i moram da kažem da je to prvo iskustvo bilo dobro. momci su bili nekoliko godina stariji od nas, bili su zgodni fudbaleri s puno para. Sutradan sam ceo dan razmišljala o tome, odlučila sam da sam da se time neću baviti, jer sam  tom periodu bila u ozbiljnoj vezi. Naravno, kada je novac otišao na kiriju i račune, a plata u parfimeriji gde sam radila i dalje kasnila, pitala sam cimerku da me ponovo povede na neki posao. Tako je krenulo i tako još uvek traje - otkriva Mirela.

Ona prepričava i bizaran zahtev jednog klijenta.

- Imala sam, recimo, situaciju da je jedan poznati biznismen voleo da dominiram nad njim. Tražio je da ga davim jednom posebnom ogrlicom, ali tražio je da ga davim dok ne izgubi svest. Odbila sam to - kaže ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.