Ispovest devojke (24) koja je mesecima silovana: Zatvorio me je u šupu, a reči koje mi je tada rekao pamtiću dok sam živa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest devojke (24) koja je mesecima silovana: Zatvorio me je u šupu, a reči koje mi je tada rekao pamtiću dok sam živa

Devojka (24) bila je žrtva silovanje i fizičkog zlostavljanja nakon što je oteta u gradu Jalta koji se nalazi na južnoj obali Krima.

Nako što je raskinula sa dečkom, uputila se ka autobuskoj stanici gde je sva slomljena sela i plakala kada joj je prišao nepoznat muškarac i pitao je šta nije u redu, a potom je zarobio i 2 meseca je seksualno zlostavljao i tukao. Devojka je bila zarobljena u šupu koju su čuvali krvoločni psi, a muškarac koji ju je zarobio surovo ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tukao i konstantno silovao.

Morala je da odgovara čoveku po imenu Oleg, kao svom mužu, koji ju je tukao ako mu nije govorila da ga voli. Dvadesetčetvorogodišnja devojka kaže da je bila zatočena u improvizovanoj kući, odnosno šupi, koja je smrdela kao da se u njoj nešto raspadalo i trulilo.

Na priloženom video-snimku možete videti mesto na kom je ova devojka bila zatvorena:

Nesrećna devojka je ispričala kako je i došlo do toga da je muškarac (33) otme i stavi u zatočeništvo. Navodno, sve se izdešavalo na autobuskoj stanici kada ju je ugledao kako plače.

Prišao mi je i počeli smo da razgovaramo. Predložio mi je da prošetamo, Prvo sam odbila da pođem sa njim, ali sam na kraju pristala jer je bio fin i ljubazan - ispričala je devojka.

Šetao je sa njom oko 40 minuta blizu Jalte, na južnoj obali poluostrva Krim, ali kada su stigli do šupe skrivene u šumi, zaključao je kapiju. Bacio ju je na ubuđali krevet i rekao: - Skidaj se i lezi tu.

Oleg se sada suočava sa optužnicama za silovanje, kidnapovanje, pljačku i pokušaj ubistva.

- Kada sam ušla u njegovo dvorište, odmah je zaključao kapiju, glasno rekavši ''to je sve'. Odjednom sam videla totalno drugu osobu pored mene. Kao da ga je obuzeo neki demon. U dvorištu su bila četiri psa od kojih je jedan bio zamršen u lancima. Oleg je počeo da se dere na njega i, psujući, da ga krvnički udara motkom. Stajala sam i drhtala od straha. Smrad je bio užasan, kao da je nešto crklo - navodi ona.

Tražila je da ode ali prisilio ju je da uđe u kuću i legne na krevet.

- To je bila neka limena garaža sa betonskim podom i krevetom prekrivenim nekim krpama, a smrad je bio odvratan - seća se ona.

Bacio ju je na krevet i silovao. Ujutru je pokušala tiho da se obuče, nadajući se da će je pustiti da ide, ali on ju bacio nazad na krevet.

- Ovo je tvoj dom sada, ne moraš da ideš nigde. Sada živiš ovde. Ja sam tvoj muž i voliš me - rekao joj je.

Onda mi se podsmevao - Uzmi svoje stvari i idi!

Ali nije moglo da se pobegne zbog pasa i zaključane kapije. Kaže da je prodao i njen nakit za koji je dobio oko 500 funti i od tog novca je kupovao hranu kojoj je istekao rok trajanja. Navodno, dao joj je odeću od bivše devojke koja je umrla tri dana pre nego što je kidnapovao nju. Terao ju je da mu kuva, nekad i u sred noći. Pretio joj je da će ići da joj poseti majku i sestru.

Kaže da joj je redovno pretio, urlao na nju i govorio joj strašne stvari kao što je ''Povešću pse sa sobom i videćeš kako će ti raskomadati porodicu''.

- Našla sam bibliju u toj šupi i kad god je on negde otišao, čitala sam je i molila se - kaže ona.

Nakon dva meseca, policijska potraga je najzad našla Olega kada se vraćao iz kupovine. Policajci u civilu su ga otpratili do skrovišta, ali uplašena devojka kada ih je videla kako prilaze, pomislila je da dolazi sa prijateljima i da će je oni takođe zlostavljati, pa je vezala kamenje oko stopala i pretila da će da skoči u bunar.

- Mislila sam da me vode negde da me ubiju. Onda sam iz njihovog razvora shvatila da su policajci – kaže nesrećna devojka.

Odveli su je do sestre koja je alarmirala policiju i organizovala potragu.

- Osumnjičeni je bio na autobuskoj stanici u Jalti, gde je vrebao žrtvu koju je posle odveo u skrovište. Držao ju je tamo dva meseca protiv njene volje, pretio da će je ubiti i silova je svakodnevno - kaže izvor blizak policiji.

Ruska policija nije imenovala počinioca ovog zločina. Preti mu minimum 10 godina zatvora ako bude osuđen.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.