Ispovest advokata koji je optužio srpskog reprezentativca za PREBIJANjE: Prvo su mi napali ženu, ćerka je VRIŠTALA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest advokata koji je optužio srpskog reprezentativca za PREBIJANjE: Prvo su mi napali ženu, ćerka je VRIŠTALA (FOTO)

Danijel Mićanović (19), golman omladinske reprezentacije Srbije, i njegov drug G. N. osumnjičeni da su pretukli advokata Dragana Miljenovića (57) juče predveče na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. Tuči je prethodila saobraćajna prepirka. Dvojica osumnjičenih za napad su uhapšeni

Miljenoviću su nakon napada doktori u Kliničkom centru Vojvodine dijagnostikovali frakturu lobanje i teške telesne povrede.

Naime, kako napadnuti advokat tvrdi, te noći vraćao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa porodicom sa puta i na Iriškom vencu, gde je bila gužva, iz crvenog "golfa" neko je trubio.

- Vozila je moja supruga, a ćerka od sedam godina je bila iza. Kada nas je golf prestigao videli smo da vozač preti prstom. Isto tako nam je pretio i psovao kada smo se sreli kod tunela na Mišeluku. Nakon toga, stali smo se na semaforu kod Dalton zgrade, kada je vozač iz "golfa", odnosno Mićanović, došao i zgrabio vrata gde je sedela supruga, pokušavajući da je napadne, izašao sam napolje da ga pitam šta je problem i krenuo je na mene. Mićanović je tada prišao i udario me, dok je njegov kolega počeo da viče: "Ubij ga" - tvrdi Miljenović.

Da stvar bude bizarnija, napad je gledala starija žena iz njihovih kola za koju pretpostavlja da je majka od jednog od dvojice napadača. Ubrzo su ga obojica oborili na pod i počeli da ga šutiraju po glavi i telu.

Uspeo je da se ustane kada je napadač ponovo krenuo prema njegovo supruzi, želeći da je napadne, jer je zvala policiju. No, vratio se i ponovo počeo da ga tuče. Napadač je, dodaje Miljenović, vikao stalno da mu niko ne može ništa, jer ima rođaka u policiji. Vikao je i da će se osvetiti.

- Dete mi je doživelo šok, stalno je vrištala. Zamislite da vas neko tako pretuče pred porodicom. Oni su otišli, policija je došla i čujem da su ubrzo hapšeni u Šafarikovoj ulici - nastavlja Miljenović.

Novosadski advokat zadobio je teške telesne povrede, frakturu lobanje, više povreda na stomaku i vratu, otečenu nogu i ruku, te povredu oba kolena.

Posle napada, kako dodaje, našli su se čak u istom hodniku i, kako dodaje Miljenović, samo prisustvo njegovih prijatelja je sprečilo novi sukob.

- Podneta je krivična prijava i nadam se da će se to izgurati, svakako ću ih i privatno tužiti. Njima čak ni telefoni nisu oduzeti - zaključuje naš sagovornik.

Brzom reakcijom novosadske policije, mladići su juče privedeni pošto su osumnjičeni da su oko 19 sati napali advokata Miljenovića.

Mićanović i Nikolić su posle konflikta u saobraćaju ušli u fizički obračun sa Miljenovićem. Kada je, naime, Miljenović parkirao svoj automobil u Bulevaru oslobođenja, pored njega se zaustavio "golf" iz kojeg su izašla dva mladića, koji su uz povike "Stoko!" nekoliko puta udarila i oborila na zemlju advokata.

Mladići su zatim pobegli, dok su uz Miljenovića ostali supruga i ćerka. Ipak, policija je ubrzo uspela da uđe u trag napadačima i da ih privede.

Golman mlade reprezentacije nije bio dostupan za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.