Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK kako migranti maltretiraju stanovnike Obrenovca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK kako migranti maltretiraju stanovnike Obrenovca (VIDEO)

Šokantno

Predsednik Levijatana Pavle Bihali objavio je na svom Tviter profilu šokantan snimak na kom se vidi kako migranti maltretiraju stanovnike Obrenovca.

- Migranti nastavljaju sa maltretiranjem stanovnika Obrenovca. Ovo je snimak iz lokala gde napadaju radnike bez ikakvog razloga i prave probleme. Sva sreća pa nisu potezali noževe. Do sledećeg puta. Apelujemo da se ovaj "problem" što pre reši. Srbija nije autobuska stanica - napisao je Bihali.

Migranti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastavljaju sa maltretiranjem stanovnika Obrenovca. Ovo je snimak iz lokala gde napadaju radnike bez ikakvog razloga i prave probleme. Sva sreća pa nisu potezali noževe. Do sledećeg puta. Apelujemo da se ovaj "problem" što pre reši. Srbija nije autobuska stanica. pic.twitter.com/y7i1Y1QrhI

— ☠️Павле Бихали☠️—🐾🤚🏻🇷🇸 (@pasazot) January 11, 2020

Na snimku se vidi datum, da je nastao pre skoro godinu dana, ali to svakako ne umanjuje važnost onoga što se na snimku dešava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.