Isplivala pozadina MEGZITA! Vilijam i Kejt podmetnuli aferu Megan kako bi SAKRILI JEDAN SKANDAL KRALJEVSKE PORODICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplivala pozadina MEGZITA! Vilijam i Kejt podmetnuli aferu Megan kako bi SAKRILI JEDAN SKANDAL KRALJEVSKE PORODICE!

Megzit drama ne prestaje da se zahuktava, a javnost je sve podeljenija po pitanju toga ko je zapravo odgovoran za to što Megan Markl i princ Hari žele da istupe iz porodice.

Dok pojedini tvrde da je za sve kriv rasistički odnos britanske javnosti i medija prema Megan Markl, te da su preko blaćenja nje pokušavali da dodatno veličaju Kejt Midlton, druga struja tvrdi da je sve podmetačina Vilijama i Kejt koji su ovim hteli da skrenu pažnju sa Vilijamovog neverstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Budući da su Vilijam i Kejt naslednici trona, dok je malo verovatno da će Hari ikada doći na red da se oproba na prestolu Engleske, mnogi veruju da su Vilijam i Kejt odabrali da žrtvuju Harija i Megan kako bi spasili svoju reputaciju savršenog kraljevskog para.

Ta priča datira još od početka 2019. godine, kada je Kejt iznenadno zahladila odnose sa Sarom Rouz Hanburi.

Međutim, za vreme te afere, Megan je bila na udaru u novinama. Konstantno su medijima deljene dojave o nečuvenom, "vulgarnom" i "neodgovornom" ponašanju Megan Markl, dok se istovremeno radilo na reputaciji budućeg kralja i kraljice, Vilijama i Kejt.

Da stvar bude još čudnija, čim su se Megan i Hari odselili iz Kensingtonske palate, misteriozne dojave novinarima su prestale, što može da posluži kao dodatni dokaz da su sve negativne priče o Hariju i Megan podmetali VIlijam i Kejt.

Negde u martu 2019. godine, odjednom se ispostavilo da svi novinari znaju za aferu Vilijama i Rouz Hanburi. Većina novinara priznala je da su upućeni u celu priču.

Meghan and Harry reveal their son to the world 😍😍😍💙 @meghanmarkle_official #babysussex Meghan looks great and the boy is so gorgeous 😍 “In a photocall at St George’s Hall in Windsor Castle today, Harry and Meghan presented the yet-to-be-named boy to the world for the first time. The new parents appeared relaxed as Harry held the two-day-old boy. Meghan said: "I have the two best guys in the world so I'm really happy." The queen is set to meet her eight great grandchild this afternoon.”

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on May 8, 2019 at 6:04am PDT

Gorgeous together 😍@meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on May 3, 2019 at 10:41am PDT

🎀💕 @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Apr 27, 2019 at 9:18am PDT

👑✨ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Apr 18, 2019 at 3:55am PDT

A few photos of Meghan starring in Suits😍 @meghanmarkle_official • #suits #meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Apr 10, 2019 at 12:37pm PDT

Some casual looks of Meghan 😍 which one do you like the most: 1, 2 or 3? 💕 @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Mar 28, 2019 at 5:00am PDT

How beautiful is she 😍❤️ @meghanmarkle_official at Commonwealthday last year, march 2018 ✨

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Mar 19, 2019 at 1:57pm PDT

Kasnije se, tvrde pojedinci, ispostavilo da je princ Vilijam pritisnuo sve medije i ponudio im prljav veš Megan Markl u zamenu za to da se ćuti o njegovom neverstvu.

Kulminacija ove verzije priče dogodila se tokom nedavno emitovanog božićnog specijala emitovanog na kanalu BBC gde na samom početku snimka možete da vidite kako se Kejt sklanja kada Vilijam pokušava da je pomazi po leđima.

Ovaj detalj izazvao je burne reakcije javnosti i mnogi smatraju da je to ključni dokaz Vilijamovog neverstva.

- Svaka žena zna taj pokret. To znači da je varao - komentarisali su ljudi kao krunski dokaz da su slike o Vilijamu i Rouz istinite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.