Isa Mustafa: Haradinaj je izgubio legitimitet, vlada da padne što pre

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isa Mustafa: Haradinaj je "izgubio legitimitet", vlada da padne što pre

Isa Mustafa je rekao da su sa pokretom "Samoopredeljenje" odlučili da pokrenu izglasavanje nepoverenja vladi Ramuša Haradinaja

Kako je rekao, Haradinaj je "izgubio legitimitet" i suočava se sa nizom skandala.

Mustafa je naveo da su Kosovu potrebne promene i da aktuelna Haradinajeva vlada treba da padne što pre, jer "ne može da vodi procese, kao što su dijalog, priznanje, liberalizacija viza i integracija u EU", preneo je RTK2.

Mustafa je rekao da rade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Samoopredeljenjem i Socijaldemokratskom partijom na obaranju vlade.

"Radićemo i sa drugim partijama kako bi ih uverili da takva vlada ne doprinosi Kosovu. Samoopredeljenje je svakako odlučno da treba da im se izglasa nepoverenje", naveo je Mustafa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ALBANCI HARADINAJU SPREMAJU POLITIČKI KOVČEG: Pada krvava "vlada" na Kosovu? Brojni skandali UBIŠE RAMUŠA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019

Predsednik opozicionog Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa rekao je da su sa pokretom "Samoopredeljenje" odlučili da pokrenu izglasavanje nepoverenja "vladi" Ramuša Haradinaja, jer je, kako kaže, "izgubio legitimitet" i suočava se sa nizom skandala...Mustafa je naveo da su (tzv.) Kosovu potrebne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.