Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranac izveo najkomičniji aut Mundijala

Na utakmici Španije i Irana vidjeli smo jednu od najkomičnijih situacija dosadašnjeg toka Mundijala. Za to je zaslužan lijevi bek Iranaca, Milad Mohamadi, koji igra za Ahmat iz Groznog.

On je u posljednjim trenucima utakmice, kada je ostalo toliko vremena samo da se izvede posljednji aut, pokušao da ubaci loptu daleko u kazneni prostor.

Uzeo je ogorman zalet, pokazao je ka nebu i pomolio se za sreću, a onda je izveo potez zbog koga će sigurno biti predmet šala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na društvenim mrežama u narednom periodu.

Nije jasno šta je time htio da uradi, ali pokušao je kolut prije nego što je izbacio loptu, ali je onda shvatio da je sve pogrešno uradio i vratio se da ponovo izvede aut.

Samo je izgubio dragocjeno vrijeme, ali je postao meta šale i dospio u centar pažnje.

Vezana vijest: Španija savladala Iran, gužva u grupi B

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.