Iran upozorava: Poljska organizuje očajni antiiranski cirkus, a mi smo jači nego ikad! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran upozorava: Poljska organizuje očajni antiiranski cirkus, a mi smo jači nego ikad! (FOTO)

Ministar spoljnih poslova Irana Mohamad Džavad Zarif kritikovao je danas Poljsku zbog zajedničkog organizovanja globalnog samita sa Sjedinjenim Američkim Državama o Bliskom istoku i Iranu, rekavši da će to biti "očajan antiiranski cirkus".

Ranije danas Vašington je saopštio da će samit biti održan u Varšavi 13. i 14. februara, a američki državni sekretar Majk Pompeo je rekao da će glavna tema sastanka biti stabilnost i bezbednost na Bliskom istoku, uključujući nastojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se osigura da Iran nema destabilišući uticaj.

- Da podsetim domaćine i učesnike antiiranske konferencije: oni koji su prisustvovali poslednjem američkom antiiranskom šou su ili mrtvi, osramoćeni ili marginalizovani. A Iran je jači nego ikad - napisao je Zarif na Tviteru.

Reminder to host/participants of anti-Iran conference: those who attended last US anti-Iran show are either dead, disgraced, or marginalized. And Iran is stronger than ever.

Polish Govt can't wash the shame: while Iran saved Poles in WWII, it now hosts desperate anti-Iran circus. pic.twitter.com/iOOvhgtUsL

— Javad Zarif (@JZarif) 11. јануар 2019.

Dok je, kako je dodao, "Iran spasavao Poljake u Drugom svetskom ratu, Poljska sada organizuje očajni antiiranski cirkus".

Srpkinja vozila autobus, pa sa ulice spasila DETE - GOLO i BOSO. Cela Amerika priča o njenom HEROJSTVU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zarif: Poljska organizuje "očajni antiiranski cirkus"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2019, 00:15

Ministar spoljnih poslova Irana Mohamad Džavad Zarif kritikovao je danas Poljsku zbog zajedničkog organizovanja globalnog samita sa Sjedinjenim Američkim Državama o Bliskom istoku i Iranu, rekavši da će to biti "očajan antiiranski cirkus"...Ranije danas Vašington je saopštio da će samit biti...

Nastavak na Vesti-online.com...

IRAN BESAN NA POLJSKU "Mi smo vas spasavali u Drugom svetskom ratu, a vi organizujete OČAJNI ANTIIRANSKI CIRKUS"

Izvor: Blic, 12.Jan.2019

Ministar spoljnih poslova Irana Mohamad Džavad Zarif kritikovao je juče Poljsku zbog zajedničkog organizovanja globalnog samita sa SAD o Bliskom istoku i Iranu, rekavši da će to biti "očajan antiiranski cirkus".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.