Interova ponuda Ikardiju - 35 miliona evra i ukidanje klauzule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interova ponuda Ikardiju - 35 miliona evra i ukidanje klauzule

Milanski Inter ponudiće Mauru Ikardiju, ražalovanom kapitenu i najboljem strelcu, novi ugovor do 2024. godine vredan sedam miliona evra po sezoni.

Italijanski Kalčomerkato navodi da je sportski direktor Đuzepe Marota, ispred kompletnog menadžmenta kluba, spreman da smiri tenziju i uz novi petogodišnji ugovor stavi tačku na nesuglasice dve strane i priče oko odlaska.

Ponuda "neroazura" je samo milion evra niža od onoga što Ikardi i njegova supruga-agent Vanda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nara zahtevaju od uprave kluba, ali je tu i zahtev da se ukine otkupna klauzula od 110 miliona evra koja je na snazi od 1. do 15. jula.

To je konačan predlog čelnika Intera i sada je odluka na Ikardiju, fudbaleru trenutno van tima posle odluke da mu se skine traka i dodeli golmanu Samiru Handanoviću.

Godišnja plata nije najveći problem Ikardijevima, već skidanje otkupne klauzule jer postoji interesovanje Čelsija, Real Madrida, Juventusa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.