Policajci i uposlenik IOM-a povrijeđeni u incidentu u migrantskom kampu kod Sarajeva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jan.2021, 00:14

Policajci i uposlenik IOM-a povrijeđeni u incidentu u migrantskom kampu kod Sarajeva

Dva policajaca i jedan uposlenik Međunarodne organizacije za migracije (IOM) povrijeđeni su 20. januara u incidentu u migrantskom kampu u Blažuju, dvadesetak kilometara od Sarajeva, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo. Dežurna ekipa policajaca MUP-a Kantona Sarajevo prijavila je slučaj, izjavio je za RSE Mirza Hadžiabdić portparol MUP-a Kantona Sarajevo i dodao kako je prema njegovim informacijama u incidentu učestvovalo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP KS: Oko 2.000 migranata učestvovalo u incidentu u Blažuju

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2021

SARAJEVO - Oko 2.000 migranata učestvovalo je u sinoćnjem incidentu u Blažuju, rekao je Mirza Hadžiabdić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Neredi u migrantskom centru kod Sarajeva, povređena dva policajca i službenik

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2021

Dva policajca i službenik imigracionog centra povređeni su u sukobu u migrantskom kampu u Blažuju kod Sarajeva, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.