Impresivna tehnologija: Ceo ekran skener otiska prsta

Izvor: Mondo, 28.Jan.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impresivna tehnologija: Ceo ekran skener otiska prsta

Pogledajte kako funkcioniše telefon, kad mu je ceo ekran skener otiska prsta.

Foto: ‚Promo/Samsung

Nova tehnologija, koja omogućava da skener otiska prsta bude u ekranu je podignuta na viši nivo na VIVO Apex mobilnom telefonu. Dosad smo imali priliku da vidimo, recimo Huawei Mate 20 Pro, koji je ponudio skener otiska prsta u ekranu, umesto klasičnog skenera otiska prsta, ali VIVO Apex celu stvar čini impresivnijom, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njegov ekran je skener otiska prsta celom svojom površinom.

View this post on Instagram

Otključajte ga novim #InScreen #Fingerprint skenerom u ekranu! #Huawei #Mate20Pro . . . . . #HuaweiMate20Pro #Security #Bezbednost #London #HandsOn #Review #Test #PrviUtisci @huaweimobile @huaweiprodavnica @HuaweiMobileRS

A post shared by MONDO MobIT (@mondomobit) on Oct 16, 2018 at 7:34am PDT

Ovo je još jedan telefon bez ijednog tastera, a Always-On ekran ima označena mesta tamo gde se nalaze bočna mesta za upravljanje telefonom, koja su osetljiva na dodir. Ekran vrlo brzo uči o otisku prsta i onda u bilo kojoj poziciji i orijentaciji telefona je moguće otključati telefon prislanjanjem prsta na bilo koji deo telefona.

Da biste to videli uživo premotajte na 01:30, ako ne želite sve da gledate.

Inače VIVO Apex je Snapdragon 855 telefon, sa 12 GB RAM, 512 GB memorije i isključivo bežičnim načinom konekcije sa drugim uređajima - Bluetooth, Wi-Fi i bežično punjenje.

Nažalost, kako je ekran prekrio baš celu prednju stranu - nije bilo mesta za selfi kameru, a primarna je dvostruka. Više detalja o telefonu pročitajte na GSMArena.com sajtu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: ifanr Video爱范儿视频

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.