Izvor: Southeast European Times, 17.Jan.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovanje rumunskog komesara Kiolosa jednoglasno izglasano

17/01/2010

BRISEL, Belgija -- Kandidatura Rumuna Dačijana Kiolosa za komesara EU za poljoprivredu i ruralni razvoj jednoglasno je odobrena u petak (15. januar), nakon rasprave u Evropskom parlamentu (EP) u Briselu. "Mogu reći da je Dačijan Kiolos jedan od nekolicine kandidata za komesare koji je dobio takvu podršku specijalizovane komisije EP", rekao je predsednik Odbora EP za poljoprivredu Paolo de Kastro. "Dva puta mu je aplaudirano tokom rasprave o njegovoj kandidaturi, dao je potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << ispravne odgovore i obavio svoj posao izuzetno dobro".

"Veoma sam sretan što Rumuni imaju komesara koji je tako dobro pripremljen za tako važan sektor", dodao je de Kastro. Kiolos je bio rumunski ministar poljoprivrede između oktobra 2007. i decembra 2008. godine. (Agerpres, Hotnews.ro, Financiarul, AFP, Evropski glas - 15/01/10)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.