Imali ste NEZGODU na putu? Pozovite OVAJ zemunski servis i dobijte POPUST! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imali ste NEZGODU na putu? Pozovite OVAJ zemunski servis i dobijte POPUST! (FOTO)

Najbolja pomoć u nevolji!

Nove lepe vesti za sve Zemunce! Među 260 partnera Gradske opštine Zemun na projektu "Moja zemunska kartica" nalaze se i mnogobrojni predstavnici auto-sveta. Jedan od njih je Vulkanizer "NIZ" u kojem korisnici kartice mogu ostvariti popust od visokih 20 odsto realne cene.

Reč je o zemunskom servisu, smeštenom u Ugrinovačkoj 74. Nude zamenu sezonskih guma na adresi korisnika, bez čekanja! Ali i rešenje za nezgodu na putu!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pročitajte i:

Ono što ih izdvaja u odnosu na ostale mobilne servise jeste mogućnost korišćenja popusta, zahvaljujući zemunskoj kartici.

- Dobićete 20 odsto popusta na usluge montaže i demontaže guma na putničkim vozilima, balansiranje, reglažu trapa i mehaniku - poručili su iz servisa.

Ostale podatke o ponudi saznajte lično ili pozivom na jedan od dva broja 011/2106754 i 064/1179455.

► Ostale fotografije iz galerije pogledajte klikom na strelice

Moja zemunska kratica je personalizovana kartica koja omogućava građanima i građankama Zemuna da kupuju robu i koriste usluge kod firmi - partnera na projektu "Moja zemunska kartica" sa posebnim popustima. Takođe, građani mogu da koriste mnoge besplatne programe zahvaljujući kartici. Personalizovana kartica se može izvaditi na šalteru br. 3, u šalter sali GO Zemun, tako što se popuni prijava i da na uvid lična karta.

Kartica se dobija odmah i može se koristiti u preko 260 firmi. Prilikom kupovine robe i korišćenja usluga dovoljno je pre plaćanja priložiti "Moju zemunsku karticu" i, po zahtevu, ličnu kartu da bi se ostvario ugovoreni popust. Više saznajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.