Ili taj političar pedofil postoji i hapsimo ga, ili ga nema VIDEO

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 08:42

"Ili taj političar pedofil postoji i hapsimo ga, ili ga nema" VIDEO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da će policija obezbeđivati dete koje je eventualno žrtva političara pedofila.

On je za televiziju Prva kazao da od 2013. godine sve postupke u istrazi krivičnih dela vodi Tužilaštvo.

"Od oktobra 2013. istraga u potpunosti i krivični postupak su u rukama tužilaštva. Tužilac mora da pokrene postupak", rekao je on.

Stefanović je kazao da policija može čak i u drugoj zemlji obezbeđivati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dete i roditelje koji su napadnuti.

"Imamo mogućnost da svaka osoboa bude potuno zaštićena i to dete potencijalno i zato sam zamolio Igora Jurića da nam da informacije", rekao je on.

"Ili tog političara pedofila ima ili ga hapsimo, ili ga nema i da javnost zna da ga nema, jer to uznemirava javnost", rekao je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ili političar pedofil postoji i hapsimo ga ili ga nema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da tužilaštvo treba da razgovara sa Igorom Jurićem i proceni da li ima dokaza za pokretanje postupka, nakon Jurićevih navoda da jedan političar zlostavlja decu...Stefanović je za televiziju Prva rekao da od oktobra 2013. godine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.