Igor Jurić gost N1 direktno večeras u 20h

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Jurić gost N1 direktno večeras u 20h

Fondacija Tijana Jurić prikupila je više od 150 hiljada potpisa za uvođenje doživotne kazne za ubice i silovatelje dece i trudnica. Koliko još posla ima i kada će se predlog naći u Skupštini Srbije? Koji su argumenti za drastičnije kazne i koji su odgovori onima koji tvrde da to neće sprečiti zločine?

Za N1 direktno govori osnivač fondacije i dobitnik NIN-ove nagrade za ličnost godine, Igor Jurić.

Razgovor vodi Branislav Šovljanski.

N1 direktno večeras u 20 sati na N1.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jurić: Inicijativa o doživotnoj kazni "čeka" u Skupštini

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić izjavio je da se inicijativa za izmenu Krivičnog zakonika i uvođenje doživotnog zatvora da ubice dece, maloletnika i trudnica nalazi u Skupštini Srbije, ali da on nema podataka o tome kada bi poslanici mogli o njoj da raspravljaju..."Kada sam razgovarao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.