Ibrahimović se priključio aukciji za pomoć malom Gavrilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021, 15:50

Ibrahimović se priključio aukciji za pomoć malom Gavrilu

Nakon najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, te regionalnih zvezda predvođenim Lukom Modrićem i Edinom Džekom, i fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović poslao je dres za humanitarnu aukciju za pomoć malom Gavrilu.

Pre njega, dresove su poslali još i Miralem Pjanić, Ante Rebić, Marko Rog, Nikola Maksimović, kao i fudbaleri Napolija Kalidu Kulibali, Dris Mertens i Dijego Deme.

Mali Gavrilo boluje od spinalne mišićne atrofije i za čiji odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na lečenje u Sjedinjene Američke Države je potrebno još oko 700.000 evra

Kompanija Mocart je ponudila početnu cenu za svaki dres u iznosu od 500.000 dinara. Licitacija traje do ponedeljka, 24. maja, do 12 časova.

Malom Gavrilu može da se pomogne i SMS porukom – 973 na 3030.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna zvijezda poslala dres Mozzartu, Ibrahimović za Gavrila

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2021

U završnim trenucima borbe za Gavrilovu pobjedu, Mozzart je na licitacije izveo tim sastavljen od svjetskih zvijezda, a 13. igrač velikog srca je - Zlatan Ibrahimović! Poslije Ronalda, Mesija i drugih asova iz Barselone, Reala, Napolija, Rome… napadač Milana poslao je dres za nastavak niza ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sa velikim Ibrahimovićem u ekipi mali Gavrilo sigurno pobeđuje

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2021, 10:09

Nakon najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, te regionalnih zvezda predvođenim Lukom Modrićem i Edinom Džekom, i švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović poslao je potpisani dres Milana za humanitarnu aukciju za pomoć malom Gavrilu.. Pre njega, dresove su poslali još i Miralem...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.