IZVELA NEVEROVATNE VRATOLOMIJE Dragana Micalovic odnela pobedu kao Pink u TLZP

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2017, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVELA NEVEROVATNE VRATOLOMIJE Dragana Micalovic odnela pobedu kao Pink u TLZP

I u ovoj epizodi humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" videli smo nas vatrene nastupe, ali i čuli nežne, emotivne balade.

Nakon glasanja žirija i takmičara, Dragana Mićalović je imala najviše bodova, te je dobila 1.000 evra koje će uplatiti u humanitarne svrhe. Nagradu će donirati organizaciji koja se bavi pomaganjem deci oboleloj od raka.

Dragana Mićalović ostavila je sve bez daha nastupivši kao Pink svojim čuvenim plesom na visećoj svili. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

"Ja više nemam reči kako tebe da nahvalim, šta sve ti možeš! Samo da znate da nije imala nikakve sigurnosne mreže i žice", rekla je Nina.

Đuro i Andrija su izašli na scenu da probaju svilu, Andrija je uspeo nekako da se popne i zaljulja pozornicom.

"Bilo je fenomenalno, baš je bilo dobro, ali malo mi se vrti u glavi. Bio je spektakularan nastup, fantastičan. Gago vrhunska izvedba i svaka ti čast, ovo zaista nije bilo lako uraditi", rekao je Milošević.

FOTO: PRINTSCREEN

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Izvela tačku od koje zastaje dah: Dragana Mićalović kao Pink pobednik četvrte epizode TLZP-a (video)

Izvor: Story, 23.Okt.2017

Četvrtu epizodu najgledanijeg humanitarnog šoua u regionu “Tvoje lice zvuči poznato“, obeležili su vatreni nastupi, vratolomije, ali i nežne, emotivne balade. Stalnom žiriju, u sastavu: Aleksandra Radović, Andrija Milošević, Branko Đurić Đuro, pridružila se Jelena Karleuša, kao specijalni...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.