IZREŠETANO TELO PERUNIČIĆA LEŽI NASRED ULICE: Svedoci izneli detalje smrti kavčanina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 12:21

IZREŠETANO TELO PERUNIČIĆA LEŽI NASRED ULICE: Svedoci izneli detalje smrti kavčanina (VIDEO)

Do napada je došlo juče oko 14 časova u blizini luksuznog stambenog kompleksa.

Miloš Peruničić, crnogorski državljanin navodno blizak kavačkom klanu, ubijen je juče u Marbelji, navode svetski mediji.

Prema izjavama svedoka, napadač je imao kofer kada je prilazio žrtvi, a zatim je ispalio najmanje šest hitaca u njega. Pošto je usmrtio Peruničića, atentator je ušao u crni automobil i pobegao sa lica mesta.

Prema nepotvrđenim informacijama u Peruničića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ispaljeno najmanje šest metaka i to iz pištolja sa prigušivačem.

- Nešto pre 14 časova pričala sam telefonom i čula sam nešto što je podsećalo na pucanj. Ugledala sam muškarca u plavim bermudama i jakni iste boje. Imao je kapu i masku, pucao je u čoveka dok je prelazio pešački prelaz - rekla je radnica obližnjeg lokala.

Ona je dodala da se nekoliko metaka završilo u automobilu njene koleginice.

#SUCESOS.- La @policia ha acordonado la zona. El ajuste de cuentas mortal ha sido a las puertas de los lujosos edificios que construyó Gil en la Avda Camilo José Cela pic.twitter.com/1xVgEhd3zA

— JoséCarlosVillanueva 🇪🇸 (@JC_Villanueva) June 2, 2020

Kako navode podgoričke "Vijesti", ubijeni Peruničić je kod sebe imao bosanske papire.

UPOZORENJE: Video je izuzetno uznemirujuć, možete ga pogledati klikom OVDE.

Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, navodno je blizak kriminalnom kavačkom klanu, odbeglog Baranina Alana Kožara.

Drugi izvor tvrdi i da je Peruničić u rodbinskim vezama sa osuđivanim kriminalcem iz Bara, pa će se proveravati da li je motiv likvidacije u Marbleji možda osveta zbog nepočinstava svog rođaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.