IZMENE NA LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA: Zbog radova promenjene trase do 6. septembra

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 09:43

IZMENE NA LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA: Zbog radova promenjene trase do 6. septembra

Zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Kupreškoj ulici, na delu od Krajiške do Solunske, kao i na delu od Solunske do Mačvanske, od danas do 6.septembra biće izmenjen rad linija javnog prevoza.

Tokom radova doći će do potpunog zatvaranja Kupreške ulice, pa će vozila sa linija 15 i 78 i noćne linije 15N saobraćati kružno kroz naselje Zemun (Novi grad) trasom Krajiška - Jakšićeva - dolazno-polazno stajalište "OŠ Gavrilo Princip 1" - Jakšićeva - Slovenska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Geteova i dalje redovnom trasom.

Kako je objavljeno na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz, vozila sa linije 45 ići će kružno kroz naselje Zemun (Novi grad) trasom Geteova - Krajiška - Jakšićeva - dolazno-polazno stajalište "OŠ Gavrilo Princip 1" - Jakšićeva - Slovenska - Geteova i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 612 saobraćaće u oba smera trasom saobraćajnica T6 - Ugrinovačka - Banatska i dalje redovnom trasom, dok će vozila sa linije 709 ići u oba smera, od polazno-dolaznog terminusa "Zemun (Bačka)" ulicama Bačkom, Ugrinovačkom, saobraćajnicom T6 i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti sva postojeća, kao i novouspostavljena stajališta i to privremeno dolazno-polazno stajalište OŠ "Gavrilo Princip 1" (za linije 15, 15N, 45 i 78) koje se uspostavlja u Jakšićevoj ulici, 40 metara ispred raskrsnice sa Slovenskom, u visni kućnog broja 17 i privremeno stajalište "Bačka 1" (za liniju 612 smer ka Novom Beogradu) koje se uspostavlja u Ugrinovačkoj, 60 metara posle raskrsnice sa Banatskom ulicom, u visini kućnog broja 204.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.