IZDATO UPOZORENJE! Vreme se okreće za tili čas: Sunce zalazi za oblake, a stiže ZAHLAĐENJE I PROVALA OBLAKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDATO UPOZORENJE! Vreme se okreće za tili čas: Sunce zalazi za oblake, a stiže ZAHLAĐENJE I PROVALA OBLAKA!

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. septembra biće pretežno oblačno vreme

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 5 do 15, a najviša od 20 do 26 stepeni.

U Beogradu će sutra biti pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oblačno, posle podne i uveče sa kišom. Najniža temperatura biće oko 15, a najviša oko 24 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. septembra, u utorak (24.09.) biće pretežno oblačno i osetno hladnije s kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

U sredu (25.09.) promenljivo i malo toplije, u većem delu uz prestanak padavina, a kratkotrajna kiša očekuje se još ponegde na istoku i u planinskim predelima.

U četvrtak (26.09.) novo prolazno naoblačenje s kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, toplo i uglavnom suvo.

BONUS VIDEO: NEVIĐENA DRAMA! Mladić krenuo da se BACI SA MOSTA - policajac ga uhvatio u poslednjoj sekundi, munjevitom reakcijom spasio život (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.