IZBOMBARDOVAN: Bečejci gađali predsednika opštine balonima s vodom

Izvor: Kurir, 27.Avg.2013, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBOMBARDOVAN: Bečejci gađali predsednika opštine balonima s vodom

Građani su mogli da za 200 dinara kupe nekoliko "projektila" i sreću okušaju na Saši Šućuroviću

NOVI BEČEJ - Kao vidra!

Umesto da posluša savet Ivana Zeljkovića, voditelja i animatora akcije “Gađajte predsednika”, i pred sugrađane i goste Velikogospojinskih dana stane u ronilačkom odelu, predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović pojavio se nonšalantno odeven.

Iako je brzo shvatio da je pogrešio, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je kasno. Za tili čas  Šućurović je bio mokar do gole kože. Na srpskoj političkoj sceni jedinstvena humanitarna akcija, i u nedelju uveče, privukla je i staro  i mlado da balonima napunjenim vodom gađaju predsednika.  Sav prihod i ovoga puta namenjen je kampanji “Bitka za bebe”. Finansijski efekat još nije poznat, jer se očekuje da “legnu” donacije brojnih firmi koje su podržale akciju “Gađajte predsednika”:

"Dobro je što je odziv građana bio bolji nego prošle godine. Za mene je lošije što su ovoga puta oni bili precizniji. Bilo mi je hladno, a istovremeno  toplo oko srca, jer je velik broj ljudi prepoznao vrednosti naše humanitarne akcije", rekao je Šućurović.

Jedina osoba kojoj je srce zaigralo dok je bivši košarkaš pokušavao da eskivira kanonadu, za tu priliku, pripremljenih oko 1.000 vodenih projektila, bila je njegova majka:"Jedva sam čekala da se gađanje završi, i da se presvuče kako se ne bi prehladio.  Naša varoš specifična je,i po ovoj, za naše političare, netipičnoj akciji. Zna se da sa natalitetom,  i uopšte, zdravstvom, ne stojimo dobro", priznala je Bogdanka Šućurović.

Među onima koji nisu žalili 200 dinara da kupe nekoliko vodenih bombi i gađaju predsednika bila je Anastasija Zuborjeva iz  Kirova kod Moske:

"U Rusiji je ovako nešto nezamislivo. Naši političari su daleko stroži. Meni je baš zanimljivo da građani Srbije mogu ovako da se šale s jednim predsednikom, a da je ustvari poenta cele priče briga za buduća pokolenja", rekla je ona.

(S.U.)

zoomSaša Šućurović

zoom

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.