IZBODEN MLADIĆ U BORČI: Policija uhapsila osumnjičenog, a onda je usledio ŠOK kada su videli njegovu ličnu kartu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBODEN MLADIĆ U BORČI: Policija uhapsila osumnjičenog, a onda je usledio ŠOK kada su videli njegovu ličnu kartu!

M.M. iz Borče uhapšen je juče zbog sumnje da je posle tuče izbo S.I. (24) po stomaku i naneo mu povrede opasne po život

 Kako se saznaje, svađa i tuča između dvojice muškaraca izbila je 12. avgusta oko 22:20 na uglu Neznanog junaka i Kosovske u Borči.

M.M. je navodno posle tuče pobegao sa krvavim nožem i ostavio S.I. da krvari na vrelom asfaltu.

- Slučajni prolaznici naišli su u pravom trenutku. Videli su da mladiću curi krv iz stomaka i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da rukama stiska rane. Oni su pokušali da mu zaustave krvarenje i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Lekarska ekipa ga je prevezla u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

Očevici su policajcima dali opis mladića koji je otrčao s nožem. Odmah su pozvane ostale patrole i počela je potraga. Uspeli su da ga lociraju i uhapse posle samo pet minuta. Kod njega je pronađen nož sa tragovima krvi, koji je poslat na veštačenje. Sa noža su skinuti otisci i uzeti uzorci da bi se utvrdilo da li je na njemu bila Stefanova krv. Napadač je rekao policajcima da se zove M. M., ali mu nisu poverovali sve dok mu nisu videli ličnu kartu, jer su mislili da je reč o neslanoj šali, s obzirom na to da u blizini živi njegov imenjak i prezimenjak, brat supruga ubijene pevačice. Osumnjičeni M. M. ima 23 godine, mnogo je mlađi od svog prezimenjaka i nisu u srodstvu - kaže sagovornik blizak istrazi.

Mladić se tereti za pokušaj ubistva, a po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati biće priveden kod tužioca na saslušanje.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni M.M. i izbodeni S.I. odbijaju saradnju sa policijom i ne žele da otrkiju zbog čega je sevnuo nož.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOŠ MARJANOVIĆ osumnjičen da je IZBO MLADIĆA u Borči i OSTAVIO GA DA ISKRVARI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019

Miloš Marjanović iz Borče uhapšen je juče zbog sumnje da je posle tuče izbo Stefana I. (24) po stomaku i naneo mu povrede opasne po život...Kako se saznaje, svađa i tuča između dvojice muškaraca izbila je 12. avgusta oko 22:20 na uglu Neznanog junaka i Kosovske ulice u Borči...Marjanović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.