IZBO ŽENU PRED TRUDNOM ĆERKOM Kada je izjurila da pozove pomoć, prišao joj je sav krvav i rekao NEŠTO ČUDNO

Izvor: Press, 14.Avg.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBO ŽENU PRED TRUDNOM ĆERKOM Kada je izjurila da pozove pomoć, prišao joj je sav krvav i rekao NEŠTO ČUDNO

Sakib Ciobanu (58) ubio je nožem suprugu Mikaelu Ciobanu (44) posle svađe u Smederevskoj Palanci, u naselju Kolonija, a ubistvu je svedočila njihova trudna ćerka Elvira (18) saznaje “Blic”.
Foto:Blic
Monstruoznom zločinu, koji se dogodio u subotu oko 19 sati, kako saznajemo u Višem tužilaštvu u Smederevu, prethodila je žestoka svađa supružnika.
Sakib i Mikaela bili su u kući, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a u dvorištu u Cerskoj ulici bila je i njihova ćerka Elvira (18) koja je u drugom stanju, dok je mlađi sin R. C. (15) otišao do prodavnice, gde ga je navodno otac poslao. Kada je svađa kulminirala, Sakib je posegao za nožem i Mikaelu ubo u grudi nekoliko puta.
Čuvši svađu i zapomaganje majke, u kuću je uletela njihova trudna ćerka Elvira, međutim prekasno. Videvši majku kako leži u lokvi krvi i oca umrljanog krvlju, kako pričaju prve komšije, Elvira je izletela u dvorište i počela da vrišti.
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Uviđaj nakon ubistva
- Čula sam Elvirin vrisak i izletela iz kuće, međutim tada je sve već bilo gotovo. Nakon što je videla šta je otac uradio, devojka je u šoku izletela iz kuće. Kada me je videla u dvorištu, počela je da vrišti da pozovem policiju. Međutim, kada je to čuo, odmah za njom izašao je Sakib, sav krvav i rekao mi “Nemoj nikoga da zoveš, sam ću se prijaviti” i to je uradio - priča prva komšinica porodice Ciobanu.
Nesrećna Mikaela preminula je od povreda nanetih oštrim predmetom na licu mesta.
Komšije su i dan nakon krvavog pira preplašene i u šoku, pogotovo što se sve odigralo u ovoj relativno maloj ulici sa nekoliko desetina kuća.
Sakib se nakon zločina sam predao policiji, ispričao šta je učinio, zadržan je u pritvoru i danas će biti saslušan, nakon čega će biti odlučeno koje krivično delo će mu biti stavljeno na teret. Ukoliko bude optužen za teško ubistvo, preti mu kazna od deset do 40 godina zatvora.
Crna serija ubistava žena
Od početka godine u porodičnom nasilju je ubijeno ukupno 25 žena. Da je ova statistika zabrinjavajuća, govori to što je u toku cele prošle godine zabeleženo 29 slučaja ubistva žena.
Pre samo nedelju dana javnost je potresao slučaj iz Jagodine, kada je Novak Mijović (52) iz pištolja ubio suprugu Vesnu (46), da bi odmah potom pucao sebi u glavu. Prema nezvaničnim informacijama, u stanu se u tom trenutku nalazio njihov punoletni sin. Među najmonstruoznijim bio je slučaj u Smederevu kada je Dalibor Simijonović (33) podmetnuo požar u kojem su stradale njegova supruga i njena majka, potom slučaj Jovana Veršanskog (24) iz Stanišića, koji je ubio svoju devojku višestrukim ubadanjem nožem...
Bio udaljen iz kuće zbog nasilja u porodici
Foto: Privatna arhiva
Deca Sakiba i Mikaele dali su iskaze u policiji. Kako saznajemo, rekli su da su se njihovi roditelji i ranije svađali. Loši odnosi u ovoj porodici, prema saznanjima “Blica”, bili su poznati i nadležnima u Smederevskoj Palanci, koji su zbog porodičnog nasilja naložili udaljenje Sakiba iz kuće. On se nedavno, po isteku zabrane, vratio u domaćinstvo, ali je nastavio da optužuje suprugu za neverstvo, što je, kako se sumnja, bio povod za zločin koji je počinio.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.