IVANA KOJA JE BRUTALNO PRETUČENA PROŽIVLJAVA NOVI HOROR! Najbolja drugarica bila u TAJNOJ VEZI sa ĐORĐEM, pa je NAPALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA KOJA JE BRUTALNO PRETUČENA PROŽIVLJAVA NOVI HOROR! Najbolja drugarica bila u TAJNOJ VEZI sa ĐORĐEM, pa je NAPALA!

Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, ponovo je napadnuta!

Ovog puta nesrećna devojka se našla na meti najbolje drugarice, i to nakon što je tokom istrage isplivalo da je Ivani iza leđa bila u vezi sa monstrumom koji ju je unakazio od batina!

Svedok u tužilaštvu

- Kao sveddok u tužilaštvu početkom maja je saslušana Ivanina najbolja drugarica. Advokat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrane ispitivao ju je o njenom odnosu sa Lackovićem i pokazao joj poruke koje su njih dvoje razmenjivali. Tada se videlo da je Đorđe varao Ivanu sa njenom najboljom drugaricom. Osim poruka, postoje i fotografije i njihovi intimni snimci - tvrdi za Srpski Telegraf Ivanina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

Kako objašnjava, Filipovićeva je ubrzo saznala šta je bilo na saslušanju.

- Poludela je kada je čula šta su joj iza leđa radili tadašnji dečko i najbolja drugarica. S posla je poslala poruku toj drugarici i pitala da li je to istina jer nije želela da veruje u to. Umesto da bar pokuša da joj se izvini, ta devojka je odmah ušla u kladionicu u kojoj je Filipovićeva radila i nasrnula na nju. Nije htela da kaže da li je istina da je bila u vezi sa Đorđem, nego je samo Ivanu vređala i napadala - navodi sagovornica.

Ona dodaje da se Filipovićeva nakon incidenta vratila u rodno Banovo Polje i da danima ne izlazi iz kuće.

- Veoma je depresivna jer su je svi izdali, od momka do najbolje drugarice - zaključuje ona.

Bez komentara

Ivana i njena porodica nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju da se ovaj incident dogodio.

- Nećemo ništa da pričamo, odlučili smo da ne dajemo izjave. Čekamo da se završi suđenje i to je to - rekao je Ivanin otac Dragan Filipović na pitanje da li je istina da je Ivanu napala najbolja drugarica i to zbog Lackovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRUTALNO PRETUČENA DEVOJKA NE IZLAZI IZ KUĆE Ivana dala otkaz i otišla iz Novog Sada kod roditelja, komšije kažu da SAMO ĆUTI i ne ide nigde

Izvor: Blic, 16.Maj.2019, 14:24

Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, otišla je iz Novog Sada i vratila se u rodno Banovo Polje. Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna devojka nije mogla da se oporavi od užasa koji je preživela,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.