ISTINA JE SKROZ DRUGAČIJA: Otkriven način na koji su poginuli OTAC I SIN (15) - POTRESNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA JE SKROZ DRUGAČIJA: Otkriven način na koji su poginuli OTAC I SIN (15) - POTRESNO

Zastave na svim zgradama javnih institucija su spuštene na pola koplja, a svi zabavni programi su otkazani.

Otac i sin, čija su tela juče pronađena u napuštenoj kući u mestu Hatelji, opština Berkovići, stradali su od aktiviranja eksplozivne naprave, potvrdio je službenik za informisanje Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović.

On je rekao da je izvršen uviđaj i da su na licu mesta pronađene dve kašike od ručnih bombi i još jedna neeksplodirana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ručna bomba.

- U subotu ujutru je urađen spoljni pregled tela muškarca (51) i njegovog petnaestogodišnjeg sina M. Đ. i ustanovljeno je da je smrt nastala nasilno, usled dejstva eksplozivne naprave - rekao je Vukanović.

On je naveo da obdukcija tela stradalih neće biti rađena, ali da se rad na rasvetljavanju ovog slučaja nastavlja.

Prema nezvaničnim saznanjima, stradao je Ranko Đurica i njegov maloletni sin, a sumnja se da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Načelnik Berkovića Nenad Abramović proglasio je subotu i nedelju za dane žalosti povodom tragične smrti Ranka Đurice (51) i njegovog petnaestogodišnjeg sina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.