ISPOVEST OCA čija je ćerka iznenada UMRLA u zrenjaninskom KAFIĆU: Htela je da bude učiteljica, ali je SMRT bila brža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 06:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST OCA čija je ćerka iznenada UMRLA u zrenjaninskom KAFIĆU: Htela je da bude učiteljica, ali je SMRT bila brža!

Ovog meseca je trebalo da diplomira

Ivana Ružić (25) bila je apsolvent Učiteljskog fakulteta u Vršcu, a 25. avgusta je izašla sa drugaricama u jedan kafić u centru Zrenjanina. Tamo je iznenada izgubila svest i pala kao pokošena, a umrla je nekoliko sati kasnije u Urgnetnom centru bolnice u Zrenjaninu.

- Uzrok smrti je urođena srčana mana koja je bila skrivena i nije mogla da se vidi! Obdukcija je pokazala da nije otrovana, niti je imala alkohol ili narkotike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u krvi, niti je bilo tragova nasilja...Jednostavno, njeni krvni sudovi više nisu izdržali...Trajali su dok se trajali...Imala je nežne i tanke krvne sudove, koji više nisu izdržali. Međutim, nije bilo šanse da se to vidi, a Ivana se nikada loše nije osećala. Ne možemo da se pomirimo sa tim da je više nema - kaže ucveljeni otac i dodaje da je Ivana čitavog života maštala da bude učiteljica, kao i da je vredno trenirala. - ! Ostao joj je samo diplomski, a posle toga je htela da upiše master u Beogradu. Ali, eto, nije joj se dalo...Kad je bila na korak do ostvarenja sna, dogodila se tragedija - kaže Vladimir.

Ivanin otac je ogorčen zato što je njegova mezimica sahranjena bez opela.

- Mnogo sam tužan i ogorčen na sveštenike! Niko od njih nije hteo da dođe da joj održi opelo jer nije bila krštena. Nisu mogli da se sažale na jedno takvo divno i nevino stvorenje kakva je bila moja Ivana... Zvali smo ih i molili, ali se niko nije smilovao, niti udostojio da dođe. Hteli smo i da platimo. Ivana nije bila krštena, to smo planirali da obavimo, ali nam finansije, nažalost, nisu dozvoljavale. Iako nije bila krštena, čitav svoj život je volela i poštovala Crkvu. Preko puta njenog vrtića je naša crkva i tamo je odlazila redovno! Prvu pesmicu koju je naučila bila je Himna Svetom Savi. Pevala ju je u crkvi, učestvovala u mnogim događajima, posećivala je...I da niko nije hteo da dođe. Ne mogu da verujem da nije moglo da se prekrši to jedno pravilo. To su da mene " ljudi u crnom" i jezivo je da uprkos tome što smo ih molili nisu želeli da dođu. Kakvi su to ljudi, nije mi jasno?! Moja Ivana to nije zaslužila - kroz suze je ispričao Ivanin otac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.