ISPOVEST IGORA JURIĆA RASPLAKAĆE LJUDE: Mnogo mi je teško, Tijana je svetinja! Neka me osude na DOŽIVOTNU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST IGORA JURIĆA RASPLAKAĆE LJUDE: Mnogo mi je teško, Tijana je svetinja! Neka me osude na DOŽIVOTNU! (VIDEO)

Igor Jurić našao se pred optužbama hrvatskih medija da smrt svoje ćerke koristi kako bi stekao ličnu finansijsku korist i zbog toga je kako kaže u strašno lošem stanju

Osnivač "Fondacije Tijana Jurić", otac ubijene devojčice, Igor Jurić imao je veoma emotivan razgovor sa voditeljima u Jutarnjem programu i tom prilikom rešio da kaže iskreno šta mu je na duši.

Njega je veoma pogodilo pisanje hrvatskog nedeljnika "Ekspres" u kom se navodi da je Igor odslužio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaznu za proneveru koju je učinio 2008. godine, ali mnogo više to što ga optužuju da je iskoristio Tijaninu smrt da bi zaradio novac.

- Da li možete da zamislite da izgubite dete i da onda na tome zarađujete pare - kroz suze je pitao Igor Jurić voditelje i dodao da je za njega Tijana svetinja.

Otac Tijane Jurić potvrdio je da jeste bio optužen za proneveru, ali da to nema nikakve veze sa onim čime se sada bavi i da nikada ne bi mogao sebi da dozvoli da uzima novac iz fondacije.

Igor Jurić rekao je i da bi želeo da ga osude zajedno sa onima za koje on traži kaznu, ukoliko je on uzeo dinar iz fondacije koju vodi, kao i da je to hajka na njega i da se zbog toga oseća veoma loše.

Govorio je i o tome koliko mu je teško što mu se čini da niko ne razume šta on radi i koliko su važni potpisi koje je prikupio i kojim traži doživotnu kaznu za ubice dece.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.