ISPLIVAO ŠOK SNIMAK: Opozicija htela da lažira rezultate izbora i optuži Vučića za krađu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 22:33

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK: Opozicija htela da lažira rezultate izbora i optuži Vučića za krađu (VIDEO)

U nedelju uveče nakon referenduma nastao je snimak koji objašnjava kako se opozicija dogovara da laže i krade pa da za to optuže predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Na snimku koji je ekskluzivno objavljujen čuje se šef Dveri za Jagodinu Stefan Vuk Milanović koji u nedelju uveče nakon završenog glasanja na referendumu pravi plan za izbornu krađu.

- Pošto ovi rezultati tek pristižu, da mi lepo izađemo sa nekim stavom, recimo 44-45 odsto, i da to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvanično guramo za Jagodinu, ja ću, kao, da odradim statistiku, kao što je RIK ono, daću ovom što mi je dizajner da deluje profesionalno i da mi tu izvučemo izlaznost... - rekao je između ostalog Milanović, dodajući: i da mi od toga napravimo kao da je u Jagodini glasano "NE".

Ovaj snimak predstavlja dokaz i objašnjava kako se opozicija dogovara da leže i krade, a da za sve to okrivi predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

A Jagodina je glasala ovako: Opciju DA podržalo je 61.1 odsto, a opciju NE 38.9 odsto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.